banner3
banner
banner2
08

HEYA MOLD khusus nggawe pabrik cetakan plastik luwih saka 10 taun, kayata cetakan rumah tangga, cetakan peralatan dapur, cetakan appliace omah, cetakan industri lan pertanian lan sapanunggalane. Kita wiwit muter kabeh sekrup tinny kanthi bener, kanthi "kepuasan pelanggan, inovasi berkelanjutan, kepribadian kustomisasi lan kemajuan tepat waktu "minangka nilai inti, nawakake cetakan plastik berkualitas tinggi karo solusi cetakan one-stop.

Warta Paling Anyar

liyane
  • What Is Mold Base?
    19Sep

    Apa Base Mould?

    Apa basa cetakan? Cetakan lengkap kanggo produksi produk bubuk tartamtu kanthi mencet utawa menehi kompres. Kajaba iku, dhukungan saka cetakan uga diarani dasar cetakan. Contone, mesin die-casting nggabungake lan ndandani macem-macem bagian cetakan miturut ...

  • What Are The Eight Categories Of Injection Moulds?
    19Sep

    Apa Wolu Kategori Cetakan Injeksi?

    (1) Cetakan injeksi garis siji-siji Nalika cetakan dibukak, cetakan sing bisa dipindhah lan cetakan tetep dipisahake, saengga bagean plastik dijupuk, sing diarani cetakan lumahing siji lan uga diarani cetakan piring dobel . Iki minangka cetakan injeksi sing paling gampang lan paling dhasar. Iku c ...

  • 19Sep

    Nyusut Plastik Injeksi Plastik

    Penyusutan cetakan injeksi plastik minangka salah sawijining sifat nalika suhu material mudhun. Tingkat shrankage cetakan injeksi dibutuhake kanggo nemtokake dimensi bahan pungkasan. Nilai kasebut nuduhake jumlah kontraksi sing ditampilake benda kerja sawise dicopot saka ...

  • 19Sep

    Apa Base Mould?

    Apa basa cetakan? Cetakan lengkap kanggo produksi produk bubuk tartamtu kanthi mencet utawa menehi kompres. Kajaba iku, dhukungan saka cetakan uga diarani dasar cetakan. Contone, mesin die-casting nggabungake lan ndandani macem-macem bagian cetakan miturut ...

  • 19Sep

    Apa Wolu Kategori Cetakan Injeksi?

    (1) Cetakan injeksi garis siji-siji Nalika cetakan dibukak, cetakan sing bisa dipindhah lan cetakan tetep dipisahake, saengga bagean plastik dijupuk, sing diarani cetakan lumahing siji lan uga diarani cetakan piring dobel . Iki minangka cetakan injeksi sing paling gampang lan paling dhasar. Iku c ...

  • 19Sep

    Nyusut Plastik Injeksi Plastik

    Penyusutan cetakan injeksi plastik minangka salah sawijining sifat nalika suhu material mudhun. Tingkat shrankage cetakan injeksi dibutuhake kanggo nemtokake dimensi bahan pungkasan. Nilai kasebut nuduhake jumlah kontraksi sing ditampilake benda kerja sawise dicopot saka ...